Doe jij mee met onze sponsoractie 2022

Al jaren zijn wij nauw betrokken bij verenigingen en dragen hen een warm hart toe. Maneges, rijverenigingen, concoursen en competities zijn ongelooflijk waardevol voor talentontwikkeling én om Nederland mee te kunnen laten draaien op topniveau. De talenten van nu, zijn de toppers van straks.

Het is daarom belangrijk dat iedereen beschikking heeft over goed materiaal en voldoende budget om belangrijke zaken te realiseren. Wij dragen hier graag een steentje aan bij.

De opzet van onze sponsoractie is dat wij een deel van onze winst investeren in de hippische organisatie(s) van jouw keuze. Het mooie is dat niet wij, maar jij bepaald waar het geld heen gaat. Het is een prachtige kans om jouw vereniging of manege te steunen. Onze gift bedraagt maar liefst 5% van de online omzet (ex btw) en na aftrek van eventuele kortingen, dit geldt voor ons assortiment polyvlokken, tapijtvezels en verlichting. Deze producten kun je vinden op: Polyvlokken.com, Tapijtvezels.nl en Rijbakverlichting.net.

Maneges en verenigingen kunnen zelf bepalen hoeveel geld ze krijgen door meer of minder aandacht te geven aan onze sponsoractie. Wij stellen advertentiemateriaal beschikbaar om bijvoorbeeld op locaties op te hangen of advertenties voor verenigingsboekjes.

Verenigingen, maneges en andere hippische organisaties moeten zich aanmelden om gebruik te kunnen maken van onze sponsoractie.

Wil jij jouw vereniging helpen? Wijs ze op onze sponsoractie en deel dit bericht zoveel mogelijk.

Deze sponsoractie kun je ook goed bekijken en delen via onze facebookpagina: https://bit.ly/sponsoractie2020

Hoe werkt het?

De keuze waar jouw donatie naar toe gaat, kun je maken bij het afrekenen. Na afloop van iedere maand boeken wij de donaties over naar de vereniging van jouw keuze.  Staat jouw vereniging er nog niet bij, dan moet je hen aansporen om zichzelf aan te melden via het aanmeldformulier onder aan deze pagina.

Aanmelding hippische organisaties

Wil jij meedoen met de sponsoractie? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met je op.

 

Aanmeldformulier Sponsoractie 2020

Aanmeldformulier Sponsoractie 2020